Lidhje

Ndihma e "Sfidës së Mijëvjeçarit", e përshtatshme për Kosovën

  • Rudina Dervishi

Korporata Sfidat e Mijëvjeçarit dhe qeveria e Kosovës nënshkruan së fundmi këtu në Uashington marrëveshjen për një program ndihmash prej 49 milion dollarësh që përqëndrohet tek rritja ekonomike, qeverisja e përgjegjshme dhe transparenca. Koordinatori kombëtar për qeverinë e Kosovës për këtë program, Petrit Selimi dha një intervistë për Zërin e Amerikës.

XS
SM
MD
LG