Lidhje

Raporti i T.I. për korrupsionin në Shqipëri


Raporti i T.I. për korrupsionin në Shqipëri

Në Shqipëri një raport i prezantuar sot nga zyra e Transparency International Albania lidhur me korrupsionin në gjyqësor, parlament dhe administratën publike vëren se vendi ka bërë përparim të ngadaltë për parandalimin dhe luftën ndaj korrupsionit ku problem mbetet zbatimi i dobët i ligjeve. Sipas Transparency Albania në disa aspekte gjendja është përkeqësuar dhe në Shqipëri mungon vullneti politik për ndryshime pozitive.

XS
SM
MD
LG