Lidhje

Media Arkivi

Bashkia e re e Tiranës dhe sfidat e saj


Bashkia e Tiranës është duke riorganizuar gjithë shërbimet e saj, tani që drejtuesit e saj ndryshuan me zgjedhjet vendore dhe territori i saj është rritur 25 herë me reformën territoriale.

XS
SM
MD
LG