Lidhje

Media Arkivi

Tiranë: Debati mbi pronat dhe kompensimet


Në Tiranë përgatitja e një projekt-ligji të ri për kthimin dhe kompensimin e pronave rindezi debatet mes zyrtarëve dhe mijëra pronarëve që presin prej vitesh të marrin pronat dhe paratë e kompensimeve. Qeveria dhe pronarët japin komente të kundërta mbi këtë temë delikate

XS
SM
MD
LG