Lidhje

Tiranë: Ligji për arsimin e lartë


Në Tiranë, parlamenti po shqyrton një projekt-ligj për arsimin e lartë në mesin e kundërshtimeve nga qarqet akademike dhe nga opozita. Një grup studentësh dhe pedagogësh po protestojnë përpara parlamentit, ku mbahet seanca plenare.
Koalicioni qeveritar thotë se ky është një ligj me rëndësi për reformimin e arsimit, por opozita dhe pedagogët mendojnë se ai është një ligj klientelist që nxit korrupsionin.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG