Lidhje

Tiranë: Mbahet Konferenca e Ambasadorëve


Tiranë: Mbahet Konferenca e Ambasadorëve

Diplomacia shqiptare zhvilloi në Tiranë konferencën e ambasadorëve, ku u diskutuan angazhime të reja për njohjen e mëtejshme të Kosovës dhe integrimin europian të rajonit. Autoritetet më të larta shtëterore të Shqipërisë deklaruan se vendimi i Gjykates Ndërkombëtare nuk duhet të ndërpresë, përkundrazi duhet të nxitë më tej veprimtarinë diplomatike për njohjen e shtetit të ri të Kosovës edhe nga shtete te tjera.

XS
SM
MD
LG