Lidhje

Parlamenti shqiptar debaton mbi ecurinë e ndihmave në veri


Parlamenti shqiptar debaton mbi ecurinë e ndihmave në veri
Parlamenti debatoi në Tiranë mbi ecurinë e operacioneve të ndihmës në veri të Shqipërisë, për shkak të motit të keq. Deputetët e opozitës deklaruan se ndihmat nuk janë të mjaftueshme, dhe se shumë banorë kanë mbetur pa mbështetje. Të dy grupet e deputetëve u shprehën për bashkëpunim në këtë situatë të vështirë natyrore, megjithatë akuzuan njeri tjetrin për politizim dhe nënvleresim të gjendjes.
XS
SM
MD
LG