Lidhje

Tiranë: Perëndimorët i kujtojnë qeverisë luftën kundër korrupsionit


Tiranë: Perëndimorët i kujtojnë qeverisë luftën kundër korrupsionit

Diplomatët perëndimorë i kujtuan sot qeverisë shqiptare angazhimet për të luftuar korrupsionin, si një detyrë para antarësimit në Bashkimin Europian. Kryeministri Sali Berisha deklaroi se qeveria po rishikon çdo procedurë administrative, ne mënyrë që të parandalojë korrupsionin. Lufta ndaj korrupsionit, krimit dhe konfiskimi i pronave kriminale u përmendën sërish nga Bashkimi Europian si sfida të Shqipërisë, disa ditë më parë kur u propozua heqja e vizave afatshkurtra për shqiptarët dhe boshnjakët.

XS
SM
MD
LG