Lidhje

Punimet e artizanatit dhe nxitja e turizmit


Në prag të sezonit të ri turistik veror, artizanët e Shkodrës po përpiqen të tërheqin vëmendjen e strukturave shtetërore për një vlerësim më të madh ndaj punës së tyre, në mbështetje të sektorit të turizmit.

XS
SM
MD
LG