Lidhje

Gjirokastër, bllokimi i lëndëve narkotike


Krahas trafikut me Greqinë, operacionet kanë dëshmuar se trafikantët synojnë transportimin e lëndëve narkotike drejt Vlorës dhe më pas drejt Italisë

Policia e Gjirokastrës iu rikthye operacioneve për bllokimin e lëndëve narkotike. Një kamion me disa dhjetra kilogram hashash u bllokua në segmentin rrugor Gjirokastër -Tepelenë. Krahas trafikut me Greqinë, së fundi operacionet kanë dëshmuar se trafikantët po synojnë transportimin e lëndëve narkotike drejt Vlorës dhe më pas drejt Italisë.

XS
SM
MD
LG