Lidhje

Trafikimi ndërkufitar i narkotikëve, shqetësim për policitë shqiptare e greke

  • Raimond Kola

Trafikimi ndërkufitar i narkotikëve, shqetësim për policitë shqiptare e greke

Policia shqiptare dhe ajo greke thonë se po bëhet mjaft shqetësues trafikimi i lëndëve narkotike në brezin kufitar mes të dy vendeve. Vetëm gjatë dy javëve të fundit policia greke e Gumenicës ka bllokuar mbi 300 kilogramë lëndë narkotike me prejardhje nga Shqipëria. Sasi më të vogla janë bllakuar edhe nga policia shqiptare. Sipas policisë greke për herë të parë në rrjetet e transportimit të narkotikëve janë përfshirë në anën greke edhe emigrantë të huaj.

Dëgjoni kronikën:

XS
SM
MD
LG