Lidhje

Në Shkodër zhvillohet Dita e Turizmit 2012


Përmes një panairi u paraqit oferta turistike e këtij viti për Qarkun e Shkodrës

Në qytetin e Shkodrës u organizua sot Dita e Turizmit 2012, ku përmes një panairi u paraqit oferta turistike e këtij viti për Qarkun e Shkodrës. Përveç njësive vendore të këtij Qarku, në panair morrën pjesë edhe agjenci turistike të rajonit si dhe studentë të degës së turizmit, në Universitetin e Shkodrës. Shkodra është një rajon me vlera të shumta turistike, por që, sipas pjesëmarrësve në panair, nevojitet një promovim më i mirë i këtyre vlerave.
XS
SM
MD
LG