Lidhje

Uashington, Gratë nga Kosova shkëmbejnë përvojë me ekspertë të SHBA


Uashington, Gratë nga Kosova shkëmbejnë përvojë me ekspertë të SHBA

Tetë gra nga Kosova përfunduan në Uashington një program gjatë të cilit patën rastin të komunikojnë me ekspertë dhe politikanë amerikanë për çështjet e shëndetësisë dhe të vëzhgojnë nga afër punën e përditshme që bëjnë ligjvënësit në Kongres.

XS
SM
MD
LG