Lidhje

Libër i ri i publicistit Bardhyl Ukcamaj


Publicisti Bardhyl Ukcamaj sapo ka botuar këto ditë në Tiranë librin “Shqiptarët në qytetërimin perëndimor”. Botimi është një përpjekje për të bërë një vështrim historik mbi përkatësinë dhe vazhdimësinë kulturore të kombit shqiptar.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG