Lidhje

Univeristeti i Shkodër po bashkëpunon me universtitetet ndërkombëtare

  • Pëllumb Sulo

Univeristeti i Shkodër po bashkëpunon me universtitetet ndërkombëtare

Pas vitit 1991, Universitetet shqiptare kanë kaluar nga faza e mbylljes, në atë të bashkëpunimit me universitetet evropiane dhe ato amerikane. Ky bashkëpunim ka mundësuar jo vetëm shtimin e numrit të degëve të profilizuara për studentët shqiptarë, por edhe zgjerimin dhe shkëmbimin e dijeve dhe përvojave bashkohore të mësimdhënies. Mes universiteteve shqiptare, që vitet e fundit kanë arritur të lidhin marrëveshje bashkëpunimi me një numër universitetesh europiane dhe amerikane është edhe Universiteti i Shkodrës 'Luigj Gurakuqi".

XS
SM
MD
LG