Lidhje

Shkodër, Festohet 55 vjetori i Universitetit “Luigj Gurakuqi”


Në Shkodër, u festua sot 55 vjetori i Universitetit “Luigj Gurakuqi”. Pjesëmarrësit veçuan nevojën e bashkëpunimit në mes të universiteteve shqiptare si dhe me universitetet europiane dhe ato të Shteteve të Bashkuara të Amerikes. Ministri Tafaj u bëri thirrje rektoreve që të bashkëpunojnë për njesimin e programeve akademike në të gjithë universitete shqiptare, në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

XS
SM
MD
LG