Lidhje

Urimi i presidentes së Kosovës me rastin e 70 vjetorit të Zërit të Amerikës


Zëri i Amerikës në 70 vjet të punës së tij nuk ishte thjesht një mjet informimi, por edhe një zë i lirisë për të gjithë ata që e aspironin atë. Zëri i Amerikës ishte dhe mbetet një dritare e gazetarisë profesionale, por edhe një medium që mundësoi që të dëgjohej zëri i Kosovës në botë në periudhat më të vështira për vendin.

Zëri i Amerikës është një radio që dëgjohet, çmohet dhe respektohet për informim të saktë, të drejtë e të shpejtë. Ai është burimi i pashmangshëm i informimit.

XS
SM
MD
LG