Lidhje

USAID, konferencë për koncesionet


Në Tiranë, Agjencia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar USAID zhvilloi një konferencë mbi koncensionet, pas shqetësimeve se me fondet e tyre po abuzohet. Qeveria po i shton koncensionet, për të rritur cilësinë e shërbimeve, por disa prej tyre po hetohen nga prokuroria për shkelje ligjore dhe favorizime korruptive të pjesëmarrësve në garë.

XS
SM
MD
LG