Lidhje

Vëzhguesit: E qetë fushata në Kosovë

  • Laonat Shehu

Kosovo elections
Në Kosovë, po zhvillohen ditët e fundit të fushatës për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të së dielës.

Vëzhguesit thonë se fushata deri tani është zhvilluar e qetë dhe pa incidente, ndërsa janë regjistruar shkelje që kanë të bëjnë me përdorimin e burimeve publike në fushatë dhe mungesën e transparencës për financimin e partive politike.

Ata druajnë se mungesa e kësaj transparence mund të jetë burim i korrupsionit pas zgjedhjeve në Kosovë.
XS
SM
MD
LG