Lidhje

Vajza nga Kosova përgatiten për një konferencë në Boston


Vajza nga Kosova përgatiten për një konferencë në Boston
Vajza nga Kosova përgatiten për një konferencë në Boston

Një grup vajzash nga Kosova, javën e ardhshme do të shkojnë në Boston, për të marrë pjesë në një konferencë mbi forcimin e paqes, organizuar nga programi gratë për gratë. Në një ceremoni përcjellëse në Ambasadën amerikane në Prishtinë, u tha se kjo konferencë ku do të marrin pjesë përfaqësuese të 18 vendeve të botës, do t’u ofrojë atyre përvojë të mirë në përballjen më çështjet që përcaktojnë të ardhmen e tyre dhe njëkohësisht do të ndihmojë krijimin e një grupi të ri të udhëheqëseve të grave, që mund të ndihmojnë edhe zhvillimin e Kosovës.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG