Lidhje

Qeveria e Kosovës, përpjekje për regjistrimin e diasporës

  • Ilir Ikonomi

Ministër i Diasporës në Qeverinë e Kosovës, Valon Murati, i cili ka ardhur në Shtetet e Bashkuara për takime me përfaqësues të diasporës dhe aktivitete të tjera u bëri thirrje përfaqësuesve të diasporës së Kosovës në Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera që të regjistrohen në sistemin e Ministrisë, për të krijuar një tablo më të qartë për përhapjen e tyre. Zoti Murati tha se qeveria e Kosovës, po punon për krijimin e mundësive që remitancat nga emigrantët të përdoren në mënyrë sa më efektive.

XS
SM
MD
LG