Lidhje

Media Arkivi

Intervistë nga Vatikani me Dom Nik Ukgjinin


Mes të ftuarve në Vatikan ishte dhe Dom Nik Ukgjini, klerik, njëkohësisht studiues dhe autor i disa botimeve lidhur me jetën dhe kontributin e disa figurave të shquara shqiptare

XS
SM
MD
LG