Lidhje

Vazhdon greva e minatorëve të Bulqizës


Vazhdon greva e minatorëve të Bulqizës

Minatorët e Bulqizës vazhduan edhe sot grevën e tyre të urisë në ditën e 22-të. Nuk ka ende asnjë mirëkuptim me kompaninë dhe asnje ndërhyrje të qeverisë. Ata u bëjnë thirrje shoqërisë civile dhe diplomatëve perëndimorë që të ndërhyjnë për të ndihmuar.

XS
SM
MD
LG