Lidhje

Media Arkivi

Çështja e vëllezërve Bytyçi dhe vizita e Nënpresidentit amerikan


Nën Presidenti amerikan Joe Biden pritet të diskutojë në Beograd çështjen e krimeve të luftës dhe theksi do të vihet te çështja e tre shqiptaro-amerikanëve të vrarë 17 vjet më parë në Serbi, në rrethana të pasqaruara.

XS
SM
MD
LG