Lidhje

15-vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës nga dhuna serbe


Kryeministrat e Kosovës dhe Shqipërisë nderuan sakrificat e shqiptarëve për liri dhe ia kushtuan një pjesë të madhe të fjalimeve të tyre bashkpunimit në të ardhmen.

XS
SM
MD
LG