Lidhje

Reagime për devijimin e Vjosës

  • Raimond Kola

Vjosa në anën greke ka ngjallur shqetësim tek rrethet universitare shqiptare . Pedagogë të Universitetit Ismail Qemali të Vlorës të përfshirë në disa bashkëpunime me Universitetin e Janinës thonë se vlerat e Lumit Vjosa janë unikale dhe duhen mbrojtur. Sipas tyre të dy qeveritë duhet të punojnë për thellimin e bashkëpunimit përruajtjen dhe zhvillimine ekosistemeve ndërkufitare.

XS
SM
MD
LG