Lidhje

Projekte për përmirësimin e ujësjellësit të Tiranës


Projekte për përmirësimin e ujësjellësit të Tiranës

Ujësjellësi i Tiranës ka nisur këtë verë një seri investimesh për të përmirësuar furnizimin e qytetarëve me ujë te pijshëm. Mes 8 investimesh të ndryshme, me kryesor është ndërtimi i një depoje me kapacitet të madh, e cila do të ngrejë cilësinë dhe orët e furnizimit me ujë te banorëve.

XS
SM
MD
LG