Lidhje

Rakipi: Ngërçi politik investim i gabuar për zhvillimin e Shqipërisë

  • Laura Konda
  • Uashington

Rakipi: Ngërçi politik investim i gabuar për zhvillimin e Shqipërisë

Në Shtetet e Bashkuara po zhvillohen disa takime të organizuara nga NATO-ja, mbi transformimin e komandës së këshillit Atlantik të Aleancës, me pjesëmarrjen e studjuesve të çështjeve ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës. Në këto takime ishte pjesmarrës dhe z.Albert Rakipi, Drejtor i Institutit të Studimeve Ndërkombëtare, i cili ishte i ftuar gjatë progranmit tonë Ditari.

XS
SM
MD
LG