Lidhje

Maqedoni: Festa e Pavarësisë së SHBA përkujtohet në Tetovë

  • Isak Ramadani
  • Tetovë

Maqedoni: Festa e Pavarësisë së SHBA përkujtohet në Tetovë

Në Tetovë po shënohet Dita e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara. Manifestime të shumta kulturore dhe zbavitëse janë organizuar në këtë qytet nga Këndi Amerikan. Organizatorët e theksojnë rëndësinë e kësaj feste si liri globale ndërsa synojnë që në këtë mënyrë të dërgohet një mesazh i fortë për paqe dhe tolerancë. Aktivitetet do të përfundojnë me një koncert që do të mbahet në orën 20 në sheshin e Tetovës.

XS
SM
MD
LG