Lidhje

BE i jep 11.5 milionë euro Shqipërisë për regjistrimi e popullsisë dhe banesave


BE i jep 11.5 milionë euro Shqipërisë për regjistrimi e popullsisë dhe banesave

Bashkimi Europian i sugjeroi sot Shqipërise që të nisë punën për hartimin e statistikave shtetërore. Diplomatë të Bashkimit Europian deklaruan se rruga europiane e Shqipërisë është rruga e të dhënave të besueshme, të mbrojtura dhe të krahasueshme, sipas standarteve ndërkombetare. Bashkimi Europian i dha Shqipërise 11,5 milione euro në mbështetje të 3 projekteve që synojnë të nxjerrin statistika të besueshme në regjistrimin e popullsisë dhe banesave, si dhe në regjistrimin e pasurive bujqësore.

XS
SM
MD
LG