Lidhje

Gazetarët e Zërit të Amerikës në Kuvendet partiake

Gazetarët e VOA-s raportojnë nga Klivland dhe Filadelfia Zërit të Amerikës në Kuvendet partiake
Shih më tepër

VOA Spanish reporter Celia Mendoza reporting from the RNC to affiliate station, Cablenoticias.
5

VOA Spanish reporter Celia Mendoza reporting from the RNC to affiliate station, Cablenoticias.

VOA Mandarin staff working hard at the RNC.
6

VOA Mandarin staff working hard at the RNC.

VOA Indonesian's Patsy Widakuswara interviewing Indonesian American Democrat Dewita Suhardjono during the Democratic National Convention in Philadelphia
7

VOA Indonesian's Patsy Widakuswara interviewing Indonesian American Democrat Dewita Suhardjono during the Democratic National Convention in Philadelphia

VOA Albanian's Keida Kostreci as Hillary Clinton speaks on the stage at the DNC.
8

VOA Albanian's Keida Kostreci as Hillary Clinton speaks on the stage at the DNC.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG