Lidhje

Vonesa në zbatimin e projekeve publike në veri


Në Shkodër dhe Malësi të Madhe po zbatohen disa projekte të rëndësishme për ndërtimin e akseve rrugore, që do të lehtësojnë lëvizjen brenda qyteteve dhe në drejtim të Malit të Zi. Por autoritetet vendore të rretheve shprehim shqetësim në lidhje me vonesat në zbatimin e projekteve.
XS
SM
MD
LG