Lidhje

Media Arkivi

17 vjet pas vrasjes së vëllezërve Bytyçi


Në 17-vjetorin e vrasjes së tre vëllezërve Ylli, Agron dhe Mehmet Bytyçi, disa dhjetëra ekspertë të njohur që kanë punuar apo punojnë në nivelet më të larta qeveritare, akademike dhe shoqërinë civile, kanë nënshkruar një letër të hapur drejtuar Bashkimit Evropian dhe Shteteve të Bashkuara.

XS
SM
MD
LG