Lidhje

Vullnetarët e Kryqit të Kuq Shqiptar në mbështetje të ndihmës së parë


Vullnetarët e Kryqit të Kuq Shqiptar në mbështetje të ndihmës së parë

Vullnetarë të Kryqit të Kuq Shqiptar, nga të gjitha rrethet Veriore të Shqipërisë, u mblodhën sot në Shkodër, në përpjekje për të sensibilizuar popullatën dhe institucionet e ndryshme të vendit për nevojën e aftësimit në dhënien e ndihmës së parë në raste aksidentesh apo fatkeqësishë natyrore. Në Shqipëri janë shtuar aksidentet rrugore, si pasojë e të cilave çdo vit humbin jetën mesatarisht 350 persona.

XS
SM
MD
LG