Lidhje

Media Arkivi

Lufta ndaj bimëve narkotike


Analistët Fabian Zhilla dhe Artan Hoxha pohojnë që kultivimi përherë e më masiv i bimëve narkotike nuk shihet ende si një shqetësim kombëtar.

XS
SM
MD
LG