Lidhje

Kosovë: Kamp dimëror për fëmijët shqiptarë e serbë


Në Kosovë, ambasada amerikane financoi një kamp dimëror për një grup fëmijësh shqiptarë e serbë nga pjesë të ndryshme të vendit. Gjatë disa ditëve përveç lojës atyre ju dhanë mësime për ripajtimin ndërmjet komuniteteve, ndërgjegjësimin për pasojat e trafikut të qenieve njerëzore dhe të përdorimit të lëndëve narkotike. Kampi u organizua në Brezovicë një qendër e njohur skijimi në Kosovën jugore. Korrespondenti ynë Besim Abazi ishte në Brezovicë dhe na dërgoi kronikën në vazhdim.

XS
SM
MD
LG