Lidhje

Media Arkivi

Mbrojtja e dëshmitarëve në Kosovë


Në Kosovë, përfaqësues të policisë dhe shoqërisë civile thanë se mbrojtja e dëshmitarëve si një nga veprimet më të rëndësishme për vendosjen e drejtësisë në vendet e pas konflikteve, po përballet me vështirësi.

XS
SM
MD
LG