Lidhje

Kosovë: Sfidat e mbrojtjes së dëshmitarëve


Në Kosovë, përfaqësues të policisë dhe shoqërisë civile thanë se mbrojtja e dëshmitarëve si një nga veprimet më të rëndësishme për vendosjen e drejtësisë në vendet e pas konflikteve, po përballet me vështirësi. Ata thanë se ndër problemet kryesore për këtë çështje që deri tani ishte në përgjegjësi të pranisë ndërkombëtare, është mungesa e besimit të qytetarëve në sistemin e drejtësisë.

XS
SM
MD
LG