Lidhje

Marshimi i grave për të drejtat e tyre

Të dielën gratë në mbarë Shtetet e Bashkuara dolën në marshime, me kërkesën për të drejta të barabarta me burrat përsa i përket pagës. Ato theksuan të drejtën për shërbim shëndetësor, denoncuan ngacmimet seksuale dhe bënë thirrje që më shumë gra të kandidojnë për poste qeveritare.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG