Lidhje

Media Arkivi

Raporti i BB për Europën Juglindore


“Banka Botërore mbështet fuqishëm përpjekjet për të zgjidhur korrupsionin afatgjatë në sektorin e energjisë. - tha drejtorja e Bankës Botërore për Europën Juglindore, Ellen Goldstein. - Korrupsioni në kuptimin që njerëzit e përdorin energjinë dhe nuk paguajnë për të".

XS
SM
MD
LG