Lidhje

Xhafa, shqetësim për mospërfshirjen e komisionerëve të opozitës


Xhafa, shqetësim për mospërfshirjen e komisionerëve të opozitës

Sekretari i Partisë Socialiste për Koordinim dhe Çështje Ligjore, Fatmir Xhafa, shprehu shqetësim për mospërfshirjen e komisionerëve të opozitës në komisionet zonale të zgjedhjeve. Zoti Xhafa tha në një intervistë me Zërin e Amerikës se listat me komisionerët socialistë ka 10 ditë që kanë mbërritur në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, por nuk po zyrtarizohen. Zoti Xhafa shprehu dyshimet se KQZ dhe ministria e brendshme po favorizojnë qeverinë me procedura të parregullta gjatë përgatitjes së procesit zgjedhor.

XS
SM
MD
LG