Lidhje

Xhaferri: Çështja e guvernatorit të Bankës Qendrore ishte një moskomunikim


Xhaferri: Çështja e guvernatorit të Bankës Qendrore ishte një moskomunikim
Xhaferri: Çështja e guvernatorit të Bankës Qendrore ishte një moskomunikim

Për të marrë pjesë në Samitin në konferencën dyditëshe në Baltimorë të shtetit Merilend, që mblodhi së bashku udhëheqës nga Ballkani perëndimor, për të diskutuar mbi zgjerimin e bashkëpunimit ekonomik në rajon si dhe me bizneset amerikane, ishte edhe një delegacion nga Maqedonia, në përbërje të të cilit është edhe Ministri i Pushtetit Lokal të Maqedonisë, Musa Xhaferri, që ishte i ftuar në programin televiziv "Ditari".

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG