Lidhje

Media Arkivi

"Xhilli in Albania"


"Xhilli in Albania" është emri në internet i një vajze amerikane që punon në Shqipëri prej një viti si vullnetare e Korpusit të Paqes. Xhilli është nga shteti i Kolorados dhe ka një blog popullor, ku përshkruan jetën dhe punën e saj në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG