Lidhje

Media Arkivi

Parku natyror i Zagorisë


Në Gjirokastër organizatat mjedisore po synojnë krijimin e Parkut të ri Natyror Rajonal të Zagorisë. Kjo zonë dallon në Shqipëri për pasuritë natyrore dhe kulturore dhe për lloje bimësh dhe kafshësh që rrezikojnë të zhduken.

XS
SM
MD
LG