Lidhje

Zgjedhje në Hungari


Në Hungari u mbajtën sot zgjedhjet parlamentare që pritet gjerësisht të mbajnë në pushtet kryeministrin Viktor Orban edhe për një mandat tjetër katërvjeçar.

Zotit Orban i atribuohet merita për përmirësimin e ekonomisë dhe uljen e kostos së energjisë elektrike dhe shërbimeve të tjera për qytetarët, pas tetë vjetësh keqmenaxhimi nga ana e socialistëve.

Votimet u mbyllën në orën shtatë dhe rezultatet paraprake pritet të dalin së shpejti.
XS
SM
MD
LG