Lidhje

Fushata zgjedhore në Elbasan përqëndrohet tek e ardhmja industriale


Fushata zgjedhore në Elbasan përqëndrohet tek e ardhmja industriale
Fushata zgjedhore në Elbasan përqëndrohet tek e ardhmja industriale

Në Bashkinë e Elbasanit konkurojnë për postin e Kryetarit të Bashkisë, Durim Hushi i Aleancës për Qytetarin dhe Qazim Sejdini për Koalicionin Aleanca për të Ardhmen. Programi i kandidatëve përfshin të ardhmen industriale të qytetit dhe nxitjen e turizmit kulturor.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG