Lidhje

Shqipëri: Ndëshkime për autorët e zjarreve në jug


Në Qarkun e Gjirokastrës, që përfshin edhe Përmetin dhe Tepelenën, janë ndaluar 14 persona

Policia në Jug të Shqipërisë po ndëshkon autorët e vënies së zjarreve në përpjekje për të frenuar djegien e masiveve me pyje. Në Qarkun e Gjirokastrës, që përfshin edhe Përmetin dhe Tepelenën, janë ndaluar 14 persona, të cilët janë dërguar para organeve të drejtësisë. Policia e Gjirokastrës thotë se ka një bashkëpunim të mirë me banorët në rastet kur zjarret kanë cënuar zonat e banuara.

XS
SM
MD
LG