Lidhje

Zjarret në jug të Shqipërisë dhe problemet e mbrojtjes ndaj tyre


Zjarret në jug të Shqipërisë dhe problemet e mbrojtjes ndaj tyre
Zjarret në jug të Shqipërisë dhe problemet e mbrojtjes ndaj tyre

Zjarret e para kanë kthyer në jug të Shqipërisë problemet e mbrojtjes së sipërfaqeve të mëdha pyjore dhe zonave të tjera të rrezikuara. Shqipëria dhe Greqia kanë ripërtërirë një marrëveshje për t'u ardhur në ndihmë reparteve zjarrfikëse ndërkohë që autoritetet kërkojnë një angazhim më të madh edhe nga organet vendore.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG