Lidhje

Zona veriore e Shqipërisë po mbështetet me programe zhvillimi edhe nga qeveria zvicerane

  • Pëllumb Sulo

Zona veriore e Shqipërisë po mbështetet me programe zhvillimi edhe nga qeveria zvicerane

Zona veriore e Shqipërisë po mbështetet me programe zhvillimi edhe nga qeveria zvicerane. Në 13 njësi vendore të Qarqeve Shkodër dhe Lezhë po zbatohen programe që synojnë rritjen e kapaciteteve vendore, zhvillimin e ekonomive lokale si dhe përmirësimin e jetës së banorëve të këtyre zonave me nivel të ulët zhvillimi në krahasim me pjesën tjetër të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG