Lidhje

Zotime për luftë kundër krimit të organizuar në gjithë Kosovën


Zotime për luftë kundër krimit të organizuar në gjithë Kosovën
Zotime për luftë kundër krimit të organizuar në gjithë Kosovën

Përfaqësues të institucioneve vendase dhe atyre ndërkombëtare në Kosovë, thanë sot se do të luftojnë pa kompromis kundër krimit të organizuar në të gjithë vendin. Komentet e tyre pasuan arrestimin e një pjesëtari të komunitetit serb në veri, në kuadër të hetimeve nën dyshimet për përfshirje në krim të organizuar. Ky arrestim u kundërshtua nga udhëheqësit e serbëve në veri, të cilët kundërshtojnë çdo përpjekje për vendosjen e autoritetit të Prishtinës në atë zonë.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG